学  校  紹  介
 絆づくり教育プラン
 学  校  評  価
 学力向上アンケート

このパンフレットは、土崎中学校の生徒たちが、3年間(1993〜1995年)取り組んできた「ふるさと学習・国際理解」のまとめとして作成したものです。このパンフレットを通し、私たちの「ふるさと土崎」を広く皆さん(外国の方々を含めて)に紹介するとともに、親しみと理解を深めていただければ幸いです。

This pamphlet,made by the students of Tsuchizaki Junior High School,is a result of three years work(1993〜1995)on"Hometown and international Understanding Study".We hope this pamphlet will introduce our hometown of Tsuchizaki to everyone,P.T.O.foreigners included. We believe that through this pamphlet you will be better acquainted with Tsuchizaki and feel a sense of closeness to our town.

土崎中学校区の地図

:::::::Copyright (c) 2007 Tsuchizaki Junior High School All rights reserved.:::::::